Де придбати запчастини до сівалок в Україні

Сівалки, що випускаються останнім часом, це конструктивно складний механізм, здатний забезпечити точний висів насіння на необхідну глибину, з дотриманням відстані між насінням тощо. Окремі агрегати крім посівних операцій можуть вносити в грунт також і добрива, виконуючи таким чином відразу два функціональні завдання. Враховуючи той факт, що, сівбу виробляють точно відміряним способом щоб забезпечити максимальний урожай і не допустити зайвого використання посівного матеріалу, техніка для посіву повинна бути абсолютно справна і надійна.

ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР ДЛЯ КОНКРЕТНОГО ВИДУ СІВАЛКИ

Сівалки бувають різних видів за способом внесення посівного матеріалу, оскільки це необхідно для різних сільгоспкультур та/або викликано різними умовами полів.

Серед видів є такі:

  • Рядові сівалки - для посадки насіння суцільним способом, їх у свою чергу підрозділюють на однорядні, вузько- і широкорядні, стрічкові, що викликано особливостями посівних площ.
  • Квадратно-гніздові сівалки - назва говорить про те. Що висів здійснюється відповідно на квадратних або прямокутних ділянках полів.
  • Гніздові сівалки - висів відбувається рядами і окремими гніздами в них.
  • Пунктирні сівалки - особливість даної сівби у використанні широкорядного методу з розміщенням насіння на певній відстані між ним.
  • Розкидні сівалки - посів виконується шляхом розсіювання насіння по всій поверхні поля.

Але крім класифікації сівалок за способом висадки насіння. Вони ще діляться на види за висіваними культурами. Оскільки різні сільськогосподарські культури передбачають різне конструктивно-технологічне обладнання, то й обладнання підрозділюють на сівалки для:

  • бобових культур;
  • овочевих рослин;
  • зернових культур.

Крім вище зазначених видів сівалки бувають агрегатовані з тракторами способом навішування або причіпним способом. Вони можуть бути стерневими, пресовими і комбінованими.

Для полів зі складним рельєфом застосовують механічні зернові сівалки, в яких передбачено регулювання основних параметрів - глибини і відстані міждуряддя. Як правило такими сівалками можливе одночасне внесення добрив. Конструкція цих сівалок складається з металевої рами і підножної дошки, двох опорних коліс по обох краях сівалки, поділених на відсіки ящиків для насіння і/або добрив, власне висіваючих пристроїв, сошників з двох дисків і пристосувань для загрібання ґрунту.

Для полів особливо великого розміру більш вигідною будуть сівалки з пневматичним механізмом внесення насіння. Оскільки вони мають вищу продуктивність. Серед плюсів такого типу сівалок ще краще збереження цілісності зерен, що скорочує втрати посівного матеріалу.

Якщо в механічних сівалках посівний матеріал переміщується по семяпроводу до смуги конвеєра пальцевими важелями, то в пневматичній - насіння переміщається під тиском повітряної маси, що подається від вентилятора. При цьому сівалки з механічною системою дозволяють крім посіву насіння різних культур ще й одночасного занурювати ґрунт, але при цьому пересуваються по полю зі швидкістю до 8 км/год. Пневматичні сівалки висівають більш рівномірно і на більшій швидкості - до 15 км/год.

Якщо при придбанні сівалки вами були враховані всі перераховані вище фактори, а також ви порівняли свої плани за видами сільськогосподарських культур з якістю, властивостями наявних у вас полів і з технічними можливостями вашого технопарку, тоді справа за своєчасним проведенням належного технічного обслуговування всієї техніки, зберігання її в відповідних умовах, виконання всіх профілактичних процедур з догляду та своєчасна заміна зношених частин.

ДЕ ЗАПЧАСТИНИ ДО СІВАЛОК КРАЩІ

Запасні частини до сівалок необхідно підбирати також відповідально, як ви вибирали напрямки в своєму агробізнесі. Адже вираз: «що посієш, - те й пожнеш» можна тільки доповнити одним твердженням - як посієш, так і пожнеш. А зробити свою роботу якісно без якісних інструментів і механізмів неможливо.

У техніці поняття якісне дуже часто означає надійне. А надійні деталі швидше за все можна придбати у стабільного і досвідченого постачальника, що має до того ж прямі договірні зобов'язання і гарантії від виробників.

У такої компанії зазвичай найбагатший вибір на всі випадки. А, якщо чогось немає зараз, значить буде дуже скоро. І все, що продається в такій компанії - обов'язково оригінальної якості, просто тому що компанія зі стажем дорожить своїм ім'ям і не розмінюється на короткострокові випадкові успіхи. Їй це не навіщо. Мова в даному випадку йде про компанію «Грозбер». Протягом усього періоду роботи компанія постачала тільки високоякісні запчастини до сівалок та іншої техніки. Терміни поставок у компанії найкоротші. А доставка по Україні - будь-яким зручним для споживача способом і теж без затримок. Тобто компанії «Грозбер» небайдужо що і як ви посієте, а ще більше - що і скільки ви пожнете.


Термінове
постачання
з Європи за 3-7 днів
Гарантія
якості
найкраща якість на ринку
Працюємо
щодня
без вихідних
Сервісна
служба
щодня 24/7