Трактор б/в або новий

Організація вигідної покупки

При купівлі виробу важливо правильно визначити свої потреби в даному товарі, тим більше, якщо це засіб виробництва. Часто у виборі допомагає вже наявний досвід роботи з виробами якогось виробника. Адже технарям буде «знайомий» трактор, і вони будуть знати про його переваги і можливі труднощі при експлуатації. Особливо знадобляться ці знання, коли трактору не перший день.

Але це досвід роботи з конкретними моделями. А якщо обрано нову модифікацію відомого вам бренду. Тоді удосконалення, встановлені на агрегаті, потребуватимуть додаткової інформації і, тому перед прийняттям рішення буде корисним отримати її від представника продавця, тобто дізнатися «в деталях про всі деталі». Оскільки в рекламних оголошеннях технічні характеристики виробу часто описуються коротко, живе спілкування заповнить відсутні дані. Зокрема, коли трактор вживаний, найважливішою буде оцінка ступеня зносу його частин, дана фахівцем, щоб визначитися з необхідними замінами і закупити необхідні запчастини для трактора у надійного постачальника.

Крім технічних аспектів у фахівця важливо уточнити терміни і способи поставки, наявність гарантій на агрегат, порядок повернення товару тощо, а також - розмір і способи оплати, чи є бонусні пропозиції та ін.

Оптимальний вибір потрібного

Виробники тракторної техніки оснащують її потужними двигунами і великим набором додаткових опцій. А фермерські господарства ставлять перед собою мету вирішувати різноманітні завдання за допомогою одного і того ж агрегату, щоб трактор забезпечував якісну вспашку та інші види робіт у полі, щоб трактором можна було вивозити/привозити різні вантажі, використовувати його для робіт з благоустрою території і т. п. Тому серед аграріїв найбільш популярні універсально-пропашні трактори. Ці агрегати на додаток до основних своїх якостей мають високий дорожній просвіт, регулювання колії і, завдяки помірній тязі - економічні в експлуатації.

Трактор з заводу, який він?

Представлені вироби двох популярних брендів є такими універсально-пропашними тракторами. І це трактори вживані.

Інформація в таблицях взята з рекламних оголошень компаній-постачальників імпортної тракторної техніки. Що показово в ній:

– Це наявність різних характеристик одних запчастин тракторів і відсутність їх у інших моделей - вказана/не вказана ціна, рік випуску, об'єм двигуна і його потужність, кількість циліндрів, пробіг і напрацювання агрегату.

Трактори, б/у марки John Deere Трактори б/в марки Claas
Трактор Джон Дір, б/в 6510 Трактор CLAAS Axion 950 Cmatic
ціна 26 170 € ≈ 30 500 $ 135 000 € (з ПДВ) 112 500 € (без ПДВ)
Тип трактора/рік випуску колісний 1988 колісний 2014
Пробіг/напрацювання 1000 км 7300 м/год 5045 м/год
Двигун/ потужність /його об'єм і циліндри 105 к.с./77 кВт 6.7 л/6 циліндрів Марка FPT, рядний / 8,7 л / дизель 405 к.с. /298 кВт /6 циліндрів
Осі/колеса/знос гуми Інформація відсутня Інформація відсутня 2 осі, формула 4х4 Гума -залишок 75%
Трактор Джон Дір, б/в 6930 Трактори CLAAS | ARION 640-620 C
ціна 52 000 € ≈ 60 600 $ Інформація відсутня Інформація відсутня
Тип трактора/рік випуску колісний 2012 колісний Інформація відсутня
Пробіг/напрацювання Інформація відсутня 6814 м/год Інформація відсутня Інформація відсутня
Двигун/об'єм та циліндри Інформація відсутня Інформація відсутня 140-165 к.с. Інформація відсутня
Додат. інформація Інформація відсутня Інформація відсутня Кабіна 4-х точкова підвіска Інформація відсутня
Трактор Джон Дір, б/в 8330 ТракторClaas ARION 430-410.
ціна 64 200 € без ПДВ ≈ 74 820 $ 77 040 € (з ПДВ) Інформація відсутня Інформація відсутня
Тип трактора/рік випуску колісний 2008 Інформація відсутня Інформація відсутня
Пробіг/напрацювання Інформація відсутня 16500 м/год Інформація відсутня Інформація відсутня
Двигун/потужність/ Об'єм/циліндри John Deere PowerTech, 300 к.с./221 кВт Турбо, 9 л. DPS/487 - 401 к.с. / 12,5 л. 4 циліндри
Додат. інформація КПП PowerShift Автоматичне КПП QUADRISHIFT 16/16.
Додат. інформація Осі 2 осі Інформація відсутня Інформація відсутня

Відсутність важливої з технічної точки зору інформації не надає впевненості при виборі. Тому для уникнення помилок необхідна консультація фірми-постачальника і свій розрахунок. Тобто, фермер повинен не забувати про свої інтереси ще під час оформлення покупки, коли трактор вживаний або з заводу.

Термінове
постачання
з Європи за 3-7 днів
Гарантія
якості
найкраща якість на ринку
Працюємо
щодня
без вихідних
Сервісна
служба
щодня 24/7