John Deere з автономним керуванням

John Deere з автономним управлінням - завтрашня реальність?

Deere & Company — американська машинобудівна компанія, що випускає сільськогосподарську, будівельну та лісопромислову техніку. Найбільший у світі виробник сільськогосподарської техніки, інвестує кілька мільярдів доларів у розробку тракторів та обприскувачів з автономним управлінням, які зможуть самостійно проводити орні роботи і відповідно боротися з бур’янами.

Компанія заявила про наміри вийти для реалізації цих планів на ринок програмного забезпечення для сільськогосподарської техніки, яке має зробити її роботу ефективнішою. Це дозволить прискорити роботу фермерів і може дати кращі результати, порівняно із залученням праці людей.

“Мова про те, щоб робити більше з меншими зусиллями”, – зазначив головний виконавчий директор Deere Джон Мей.

За його прогнозами, комісійні від використання програмного забезпечення, що розробляється компанією, становитимуть 10% річної виручки Deere до кінця поточного десятиліття.

Конкурентами Deere & Company у сфері виробництва техніки та обладнання є CNH Industrial NV та Agco Corp., сільськогосподарські концерни Bayer AG та Corteva Inc., а також венчурні інвестори сумарно вклали кілька мільярдів доларів у купівлю та розробку систем для прогнозування кількості врожаю та скорочення витрат фермерів.

Стартапи що працюють в цьому ж напрямі поки також не зробили прорив на сільськогосподарському ринку, а великі компанії все ще не отримали прибутку від своїх інвестицій у технології, пишуть у виданні The Wall Street Journal з посиланням на аналітиків.

Використання програмного забезпечення за передплатою, що вже набрало обертів в інших сферах, поки ще не дійшло до сільськогосподарської галузі




Термінове
постачання
з Європи за 3-7 днів
Гарантія
якості
найкраща якість на ринку
Працюємо
щодня
без вихідних
Сервісна
служба
щодня 24/7