Де купити запчастини до борон в Україні

Операції з боронування ґрунту полів є багато в чому визначальною для майбутнього врожаю. Оскільки за допомогою борони можна не тільки підготувати верхній шар ґрунту для посіву і прибрати сміття після врожайної стради, а й помітно поліпшити стан землі, обробивши її якісним агрегатом.

Борони на відміну від багатьох інших видів сільгосптехніки як правило задіюються в роботу двічі на рік: до посіву і після врожаю. Тому і навантаження на них подвійні. А з навантаженнями і прискорений знос може мати місце.

По-перше, які запчастини до борон

У кожному механізмі є група деталей, яка піддається більш інтенсивному механічному впливу. У різних видах борон (а їх за типом конструкції всього - чотири) ці найбільш задіяні деталі відрізняються між собою, як відрізняються принципові способи обробки ґрунтів у різних борон. Ці частини, що носять назву робочих органів, виконують основну роботу в агрегаті. Якщо інші деталі конструкції борони зношуються, як правило, від тривалого використання механізму, або внаслідок перевантажень або аварійної ситуації, а також після ненормативного зберігання з порушенням умов. То робочі органи, зношуються або ламаються внаслідок штатних ситуацій, тобто від роботи. Тому запит аграріїв на купівлю цієї групи запчастин найбільш стабільний.

Назви типів борон відповідають назвам їх основних робочих органів. Звідси перелік запчастин, які є найбільш «популярними» серед клієнтів фірм, що постачають вироби для агроринку:

  • Зубя, для зубових борон, мають різну форму і розміри;
  • Ротори у вигляді дисків з колесами у формі пелюсток, зубів, голкових або ножових стрижнів різних модифікацій для ротаційних борон;
  • Пружини особливої конусної форми для пружинних борон;
  • Диски звичайні, притискні, зубчасті, ступиці дисків, стійки і власники стійок також у широкому спектрі модифікацій для дискових борон.

З неробочих органів найбільш часто вимагають заміни вали секцій і поворотні осі. Оскільки вони знаходяться в безпосередній близькості від робочих інструментів, можуть змінювати своє положення в процесі роботи і відчувати навантаження від зрізаних стеблів сорних рослин, твердих ком'їв ґрунту тощо.

Як і в будь-якій конструкції в боронах схильні до виходу з ладу і зносу деталі кріпака, це різні болти, гайки, шайби, шестерні, підшипники і втулки. Тому попит на них не падає ніколи.

Закуповувати запчастини до борон можна безпосередньо перед початком їх експлуатації. При цьому перевіривши в черговий раз стан агрегатів, не зайвим буде поцікавитися більш дрібними характеристиками деталей, які необхідно замінити. А також оновити свої пізнання в технологіях боронування: для цього перевірити показники необхідної глибини обробки ґрунту відповідно до планованих посівними культурами, розглянути весь пропонований перелік робочих інструментів - зубів. дисків, пружин, ротаційних дисків - з урахуванням типів їх кріплення, форм, діаметрів і розмірів.

Друге, але не менш важливе питання - де купити запчастини до борон

І тут проблема прямо протилежна ситуаціям, пов'язаним з «епохою» дефіциту, коли проблема полягала не в «де купити?», а «де знайти?». Зараз перед аграріями стоїть інше завдання: як не купити товар не підходящої якості або як налагодити поставку необхідних запчастин до борів у стабільному режимі з оперативними поставками виробів гарантованої якості.

В Україні на сьогодні діють чимало операторів цього сегмента ринку і, якщо вірити їх рекламним оголошенням, всі вони готові поставити вам все необхідне за найвигіднішими цінами. При цьому не складно звернути увагу на те, що окремі фірми-постачальники роблять акцент на одному, двох брендових виробниках і пропонують до реалізації насамперед їх продукцію.

Тому визначальним фактором у виборі оператора стане наявна у вас техніка. Точніше - хто її виробник, запчастини від того виробника ви і будете купувати. Але в цьому питанні є ще один нюанс - наскільки надійна фірма-постачальник даних деталей. Чи може ця фірма дійсно поставити в короткі терміни потрібні запчастини до борон і чи будуть вони оригінальної якості, з гарантією від виробника? Відповідь очевидна - якщо компанія-постачальник має багаторічну практику взаємодії з компаніями-світовими брендами і формалізовану співпрацю у вигляді договору, тоді у вашій співпраці з цією компанією буде набагато більше надійності, стабільності і довіри, а значить і вигоди.

Однією з таких українських компаній є компанія «Грозбер», у якої дійсно багаторічні відносини з відомими виробниками, є гарантійні зобов'язання і дуже оперативні поставки. Разом з Грозбером у вас тільки ґрунт на полях буде пухким, а взаємини твердими і вірними.

Термінове
постачання
з Європи за 3-7 днів
Гарантія
якості
найкраща якість на ринку
Працюємо
щодня
без вихідних
Сервісна
служба
щодня 24/7